Siirry sisältöön
Jotta voit käyttää YTHS:n palveluita myös 1.8.2024 jälkeen, sinun tulee olla ilmoittautunut läsnä olevaksi syyslukukaudelle korkeakoulussasi. Läsnäolotiedot päivittyvät YTHS:lle korkeakouluilta noin 1–3 arkipäivän kuluessa ilmoittautumisesta. Lue lisää

Tutustu ryhmätoimintaamme – syyslukukauden ryhmät on julkaistu

Syyslukukauden aikana YTHS tarjoaa useissa palvelupisteissä ja verkossa erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ryhmiä, joista voit saada vertaistukea ja eväitä terveyden ja elämänhallinnan tueksi. Osaan ryhmistä voit hakeutua itse Self-verkkopalvelun kautta, osaan taas tarvitset ohjauksen esimerkiksi terveydenhoitajalta tai hoidon tarpeen arvioinnista.

Opiskelijoita ja YTHS:n työntekijöitä vuorovaikutustilanteessa työskentelyhuoneessa.

Mielen hyvinvointia tukevista ryhmistä voi olla sinulle apua, jos mieli on maassa, arki ahdistaa, jaksamisesi on koetuksella, koet jännitystä tai olosi yksinäiseksi. Ryhmissä pääset vahvistamaan psyykkisiä voimavarojasi ja löydät keinoja käsitellä arjen hankalia tilanteita. Katso tarkemmat tiedot:

Suun omahoito -etäryhmät ovat kertaluonteisesti kokoontuvia ryhmiä, jotka antavat tietoa yleisimmistä suusairauksista ja niiden ehkäisystä. Saat tietoa karieksesta, ientulehduksesta ja lyhyesti parodontiista ja eroosiosta sekä ohjeita näiden ehkäisyyn. Ryhmiä vetää YTHS:n suuhygienisti.

Kertaluonteisesti kokoontuvien Helli purentaasi -etäryhmien tavoitteena puolestaan on lisätä tietoisuutta purentavaivoista ja antaa käytännön vinkkejä omahoitoon. Näitä etäryhmiä ovat toteuttamassa yhteistyössä suunterveyden ja fysioterapian ammattilaiset.

Fysioterapiaryhmien valikoimaan ovat tulleet uutena Kuuntele kehoasi -etäryhmät. Tavoitteena niissä on oppia tunnistamaan kehollisia ahdistuksen tunteita arjessa ja löytää keinoja niiden säätelyyn. Ryhmä on kokemuksellinen sekä menetelmä-ja harjoituskeskeinen. 

Tarkemmat ryhmä- ja ilmoittautumistiedot löydät verkkosivuiltamme kunkin ryhmän lisätiedoista. Huomaathan, että ryhmien tietoihin voi lukukauden aikana tulla vielä muutoksia.