Siirry sisältöön
Self-verkkopalvelussa on huoltokatko keskiviikkona 16.10.2024 kello 18 alkaen. Kirjautuminen Selfiin saattaa epäonnistua. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.
Hoidontarpeen arviointimme on valitettavasti ruuhkautunut, ja Self-verkkopalvelun asiointilomakkeet ovat osittain pois käytöstä. Jos et pääse käyttämään tarvitsemaasi lomaketta, pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse. Pahoittelemme mahdollista haittaa.

Katso YTHS:n paikkakuntakohtaiset influenssarokotustiedot

Influenssarokotukset käynnistyvät YTHS:llä pääosin marraskuussa. Maksuttoman rokotteen voivat saada YTHS:ltä sote-alojen korkeakouluopiskelijat sekä riskiryhmiin kuuluvat korkeakouluopiskelijat.

Rokotukset järjestetään eri paikkakunnilla eri tavoin. Osalla paikkakunnista tarvitaan ajanvaraus, mutta osalla paikkakunnista on myös rokotustapahtumia ilman ajanvarausta. Voit nyt tarkistaa oman paikkakuntasi ohjeet rokotuksiin hakeutumiseen verkkosivuiltamme:

Jos rokottaminen tapahtuu opiskelupaikkakunnallasi ajanvarauksella, aika varataan Self-verkkopalvelussa seuraavasti:

  • Jos olet sote-alan opiskelija, saat automaattisen ajanvarausluvan viikon 43 kuluessa Self-verkkopalveluun.
  • Jos olet riskiryhmiin kuuluva opiskelija, ota yhteyttä YTHS:ään Self-lomakkeella, joka aukeaa viikon 43 aikana.
  • Jos hakeudut kumppanin palvelupisteeseen rokotettavaksi, ota yhteyttä YTHS:ään lomakkeella, joka aukeaa viikon 43 aikana.
  • Jos et ole sote-alan opiskelija etkä kuulu riskiryhmiin mutta haluat influenssarokotteen, voit pyytää YTHS:ltä rokotusaikaa ja reseptiä omakustanteiseen rokotteeseen. Ota siinä tapauksessa yhteyttä YTHS:ään lomakkeella, joka aukeaa viikon 43 aikana.

Tarkemmat ohjeet näet täältä.

Kolme opiskelijaa kampuksella.